Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Klaukkalan Lääkäriasema

 (09) 276 6800

Kirkonkylän Lääkäriasema

 (09) 853 7539

Työterveyshuolto

 (09) 2766 8032

Klaukkalan Lääkäriasema

 ma - to        8.00 - 19.00 
 pe                8.00 - 17.00

 lauantaisin suljettu

 laboratorio 

 ma - pe        7.30 - 14.00

Kirkonkylän Lääkäriasema

 ma - to        8.00 - 16.00 

 pe                suljettu

 laboratorio 

 ma - to        8.00 - 14.00

Diagnos yrityksenä

Diagnos on yksityinen nurmijärveläinen lääkäriasema ja täysin sen toimivan johdon omistama. Lääkäriasema toimii Klaukkalassa ja Kirkonkylällä lähellä niiden asukkaita. Suuri osa henkilökunnasta ja ammatinharjoittajista asuu paikkakunnalla.

Lääkäriasemalla on yli 30 ammatinharjoittajaa tarjoamassa monipuolisia terveydenhuollon palveluja yleis- ja erikoislääkäreistä terapia- ja työterveyshuollon palveluihin. Lääkäriaseman henkilökunta täydentää palvelut terveyden- ja sairaanhoidon sekä laboratoriopalvelujen alueelle. Diagnos tekee yhteistyötä parhaimpien terveydenhuollon palveluyksikköjen kanssa.

Diagnosin palvelutavoite

Diagnos on paikallinen. Diagnosiin on helppo tulla ja lääkäriasema on rakennettu palvelemaan henkilökohtaisesti paikkakuntalaisia ja lähialueiden asukkaita. Palvelu on joustavaa, ketterää ja nopeaa ja päätökset tehdään lähellä.

Tarjoamme sinulle korkeatasoisen lääkäriaseman siellä, missä sinä asut. Henkilökuntamme tuntee paikkakunnan ja asukkaiden tarpeet ja tavat. Toimimme tiukkoja säädöksiä noudattaen ja tuomme lähellesi turvallisen lääkäritoiminnan ja paljon muita ammatinharjoittajia tukemaan lääkärien työtä.

Haluamme, että palvelumme on ystävällistä ja ihmisläheistä. Oletko sinä kokenut palvelumme siten? Olitpa tyytyväinen tai epäröit – ota yhteyttä täyttämällä oheinen palautelomake. Saamme siitä arvokasta tietoa tarpeistasi ja siitä, miten olemme jatkossakin sinulle läheisin ja paras lääkäriasema.

Palautelomake

Lomakkeen kentät, joissa on * merkki, ovat pakollisia täyttää.