Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Valinnanvapausasiakkaat

(09) 2766 8022

Klaukkalan Lääkäriasema

 (09) 276 6800

Kirkonkylän Lääkäriasema

 (09) 853 7539

Työterveyshuolto

Klaukkalan Lääkäriasema

 ma - to         8.00 - 19.00

 pe                 8.00 - 18.00

 la                 10.00 - 14.00

Kirkonkylän Lääkäriasema

 ma               8.00 - 17.00 

 ti - to            8.00 - 15.00

 pe                 8.00 - 14.00

 laboratorio 

 ma - pe        8.00 - 14.00

 

Diagnos Terveyspalvelut toivottaa tervetulleeksi 
valinnanvapauskokeilun asiakkaaksi


Uudenmaan alueellinen valinnanvapauskokeilu antaa sinulle mahdollisuuden päästä valitsemaan, kuka huolehtii terveydestäsi. Diagnos Terveyspalvelut on mukana kokeilussa ja toivomme, että valitset meidät.

Valinnanvapauskokeilu alkaa 11.10.2017, otamme silloin 500 asiakasta. Joulukuun lopussa annamme uuden mahdollisuuden, silloin valintapaikkoja avataan lisää. 

Valinta tehdään listautumalla Diagnos Terveyspalvelujen asiakkaaksi jollain seuraavalla tavalla:

  1. Internetissä osoitteessa valinta.keski-uudenmaansote.fi 
    Tähän tarvitset verkkopankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai sähköisen henkilökortin.
  2. Diagnosin toimipisteessä joko Klaukkalan Lääkäriasemalla tai Kirkonkylän Lääkäriasemalla. Mukaan tarvitset henkilötodistuksen. Jos teet valinnan alaikäisen lapsen puolesta, tarvitset mukaan lapsen Kela -kortin.
  3. Terveyskeskuksessa potilastoimistossa. Tarvitset mukaan samat henkilötodistukset/Kela -kortin kuin tehdessäsi valinnan lääkäriasemalla. 

Mitä palveluita valinta koskee? 

Listautuneena asiakkaana saat Diagnosista perusterveydenhuollon palvelut eli hoidon tarpeen arvioinnin ja terveysneuvonnan, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan ja yleislääkärin vastaanottopalvelut, yleislääkäritasoiset laboratorio- ja röntgenpalvelut. Röntgenpalvelut ostamme SynLab Nurmijärven toimipisteestä. Reseptien uusinnat voit tehdä vain puhelimitse.


Miten palveluita käytetään?

Kun olet listautunut Diagnos Terveyspalvelujen asiakkaaksi ja saanut siitä vahvistuksen joko tekstiviestinä tai sähköpostiviestinä, olet asiakkaamme. Tämän jälkeen, kun sairastut tai tarvitset apua, soita hoitajan numeroon 09 2766 8022 arkisin klo 8-15. Puheluun vastaa terveydenhuollon ammattilainen, joka arvioi hoidon tarpeen ja varaa tarvittaessa ajan hoitajalle tai lääkärille. Jos numero on varattu, soitamme sinulle takaisin. Huomaa, että valinnanvapauspalveluita ei voi varata nettiajanvarauksen tai lääkäriaseman yleisen ajanvarausnumeron kautta.

Arkisin klo 8-16 saat palvelun Diagnos Terveyspalveluista. Muina aikoina voit käyttää oman kuntasi terveyskeskuksen akuuttivastaanottoa tai Hyvinkään sairaalan päivystystä. Hyvinkään päivystys toivoo yhteydenottoa päivystysapunumeroon 116117 ennen päivystykseen menoa.  Myös 112 palvelee kaikkia kuntalaisia kuten ennenkin.

Palvelu maksaa saman verran kuin asiointi terveyskeskuksessa. Saat laskun jälkikäteen omalta kunnaltasi.

Muut, kuin valinnanvapauskokeiluun kuuluvat hoidot 

Valinnanvapauskokeiluun kuulumattomat palvelut ja hoidot saat edelleen omasta terveyskeskuksesta. Diagnos lääkäriasemalta saat lähetteen sairaalaan, jos sairautesi sitä vaatii. Halutessasi voit ostaa lisäpalvelut myös Diagnos Terveyspalveluista. Näistä saat lisätietoa lääkäriasemaltamme.

 

Lisätietoa valinnanvapauskokeilusta saat osoitteesta http://www.hyvinkaa.fi/ku-sote/valinnanvapauskokeilu/asiakkaalle/